top of page

Náhradné vozidlo počas opravy úplne zadarmo ?! Áno, u nás ho naozaj dostanete.

S potešením Vám predstavujeme novú službu pre našich zákazníkov, ktorí potrebujú opraviť svoje vozidlo po nehode. Okrem našich komplexných služieb opravy poškodených vozidiel, teraz ponúkame aj pohodlnú možnosť prenájmu vozidiel pre našich klientov a to úplne zadarmo a bez starostí.

V našom auto-servise dobre chápeme, aké stresujúce a obmedzujúce môže byť, keď nemáte k dispozícii auto na jazdenie. Pri oprave vozidla cez Povinné Zmluvné Poistenie - PZP - Vám zabezpečíme požičanie auta počas celej doby opravy a to úplne zadarmo.


Postup je jednoduchý: v deň odovzdania poškodeného vozidla k nám do servisu Vás bude čakať náhradné vozidlo, ktoré môžete bežne používať počas celej doby opravy. Po profesionálnej oprave Vášho havarovaného vozidla resp. pri prebratí Vášho opraveného vozidla nám odovzdáte náhradné vozidlo naspäť. Využívaním našich služieb jazdíte stále bez obmedzenia aj keď máte Vaše auto v servise. Pri oprave vozidla cez havarijné poistenie Vám zabezpečíme prenájom vozidla zadarmo na počet dní, ktoré máte uvedené v zmluve.

Naša služba prenájmu vozidiel je len jednou z mnohých spôsobov, ako sa snažíme poskytnúť čo najlepšie služby pre zákazníka. V našom auto-servise máme veľkú radosť z toho, že poskytujeme vysokokvalitné opravy a výnimočný zákaznícky servis. Bez ohľadu na to, či potrebujete závažné opravy po nehode alebo len kozmetické úpravy, máme skúsenosti a moderné vybavenie, aby sme vaše vozidlo vrátili do stavu, v akom bolo pred nehodou.

Spolupracujeme so všetkými hlavnými poisťovacími spoločnosťami a môžeme Vám pomôcť zjednodušiť kompletný proces opravy cez poistku tak, aby bol pre Vás čo najjednoduchší a bez stresu.


Ak ste boli účastníkom nehody a potrebujete spoľahlivé a profesionálne služby v oblasti autoopravárenstva, kontaktujte nás v našom auto-servise, AUTODIELŇA LIBIČ, a dohodnite si termín opravy. Dvere máte u nás vždy otvorené.

Ďakujeme, že využívate naše služby.



46 views0 comments
bottom of page